Kristin Granli ble ferdigutdannet tannlege fra universitetet i Oslo i 1981. Hun har jobbet på klinikken siden 1982, og har også jobbet et år i  Øverbygd i Troms. Kristin har tidligere vært styremedlem av Romerike tannlegeforening i flere perioder.


Even Granli Jokstad ble ferdigutdannet tannlege fra universitetet i Oslo i 2008, og har i tillegg godkjenning for Helfo refusjon ved implantatprotetikk. Han har tidligere jobbet for flere store klinikker i Oslo. Even er vokst opp på Kløfta


Asgeir Sæbø Nilsen ble ferdigutdannet tannlege universitetet i Bergen 2007. Han jobbet ett år i Tromsø, før han begynte på klinikken vår i 2008. Asgeir har tidligere vært styremedlem av Romerike tannlegeforening i flere perioder.


Monica møter du alltid smilende inne hos Asgeir, i resepsjonen eller i telefonen. Monica er fra Kløfta, og har jobbet hos oss siden 2007.


Jeanette er ofte den du vil møte først når du kommer inn til oss. Hun jobber som regel inne sammen med Even. Jeanette er fra Kløfta, og har jobbet hos oss siden 2018.


Gudrun har jobbet på klinikken i over 25 år, og er den tannhelsesekretæren som jobbet her lengst. Hun er ikke her hver dag lenger men hjelper oss ved behov. Gudrun jobber som regel inne hos Kristin.


Historie

Tannlege Granlis kontor ble etablert på Kløfta i 1957 av Bernhard Granli. Den første klinikken var lokalisert der det nå er advokat og eiendomsmeglere.

I 1975 flyttet klinikken til andre lokaler i det gamle bankbygget i Trondheimsveien vis a vi KB senteret. Der jobbet Bernhard frem til han pensjonerte seg i 1992. Kristin Granli begynte å jobbe hos sin far etter uteksaminering fra universitetet i Oslo i 1981. I 1992 overtok hun driften av klinikken.

Den gamle klinikken ble med tiden for liten for å tilfredsstille dagens krav til drift. Dagens klinikk i Trondheimsveien 84 ble etablert i februar 2007. Det er nå topp moderne klinikk med 4 behandlingsrom.

I 2018 ble driften av klinikken overtatt av tannlegene Even Granli Jokstad og Asgeir Sæbø Nilsen. Driften fortsetter som før med de samme tannlegene som behandlere.

Vi er en klinikk med solid lokal forankring.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved fortsatt bruk av nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies.  Les mer