Bestill time

Bestill timer på nett! Det er nå mulig å bestille time til undersøkelse online samt endre og kanselere eksiterende timer.

Vi har gleden av å lansere e-timebok for våre pasienter. Det er nå mulig å bestille time til undersøkelse online samt endre og kansellere eksisterende timer.

Hvis det er behov for akutthjelp anbefaler vi fortsatt at man ringer tlf 63980119 for at vi skal kunne bistå best og raskest mulig.

Tjenesten er levert av Opus dental som er elektronisk journalsystem hos oss. ‘

https://etimebok.opusdentalonline.com/

Man har mulighet til å bestille time til undersøkelse 30 minutter hos alle våre tannleger.
Trykk på ønsket tannlege , velg undersøkelse, behandler og tid for undersøkelse. Personalia må fylles inn slik det er beskrevet. Hvis man ønsker å gi en beskjed utover timebestilling gjøres det i «Beskjed» feltet. Når alt er fylt ut og man går videre får man en kode på epost og telefon som må fylles inn før timebestillingen bekreftes.

Man har også mulighet til å endre og kansellere tidspunkt for timen sin. Dette kan gjøres med alle timebestillinger, ikke bare de som er bestilt via e-timeboken. Da må man logge inn med knappen «Logg inn» i øvre høyre hjørne i bildet. Innlogging foregår via SMS.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved fortsatt bruk av nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies.  Les mer